Home Disclaimer

Disclaimer

Mallorca, reisblog, Palma de Mallorca, vakantie met tieners

Copyright

Op alle teksten en foto’s op vakantiemetpubers.nl rust auteursrecht. Dat betekent dat deze (tenzij anders vermeld) eigendom zijn van vakantiemetpubers.nl. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden overgenomen en gepubliceerd. Wil je toch graag een foto of bepaalde tekst van vakantiemetpubers.nl gebruiken? Stuur mij dan hier een mail om toestemming te vragen.

Reclame

In blogs of op andere plekken op mijn website vind je soms een affiliatie link of banner. Bijvoorbeeld van Baja Bikes of Booking.com. Wanneer jij via deze link of banner iets koopt, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt door het bedrijf betaald: jij betaalt altijd de originele prijs en niets extra’s. Ik maak alleen reclame voor producten of diensten die ik zelf gebruik, die ik vertrouw en waar ik enthousiast over ben. In blogs waar een affiliatie link is opgenomen wordt dit vermeld onderaan de betreffende tekst.

Samenwerkingen

Vakantiemetpubers.nl werkt soms samen met een bedrijf en schrijft daar dan een bijpassend artikel over met een link naar het betreffende bedrijf. Ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven waar ik 100% achter sta. Waar ik echt in geloof en waarvan ik denk dat jij als lezer er iets aan hebt. Blogs die zijn geschreven in samenwerking met een bedrijf hebben onderaan een vermelding, zodat jij als lezers het altijd weet als er sprake is van een samenwerkingsverband. Een samenwerking met een bedrijf heeft geen enkele invloed op de prijs die jij betaalt. Daarnaast geef ik altijd mijn eerlijke mening over een product of dienst.

Heb je vragen? Stuur mij hier een e-mail.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Ik ga er vanuit dat je daarmee oké bent. Oké!